Acasă » Articole » Comedie

Intrări în categorie: 45
Intrări afişate: 24-45
Pagini: « 1 2

Sortează după: Data · Denumire · Evaluare · Comentarii · Vizualizări

Viaţa nu are niciun sens pentru Shaun. El îşi petrece viaţa în barul local, The Winchester, împreuna cu Ed, prietenul său cel mai bun, are probleme cu mama sa şi îşi neglijează prietena, pe Liz.
Când Liz îi dă papucii, Shaun decide să-şi pună ordine în viaţă. El trebuie să recucerească inima prietenei sale, să-şi repare relaţia cu mama şi să facă faţă responsabilităţilor de adult.

Din păcate, MORŢII se întorc la viaţă şi încearcă să-i mănânce pe cei vii. Pentru Shaun, cuprins de o nouă forţă, acesta e doar un alt obstacol. Confruntat cu o epidemie de ZOMBI şi înarmat doar cu bune maniere şi o lopată, Shaun pleacă împreună cu Ed să-şi salveze mama şi, deşi nu îi face plăcere, tatăl vitreg, prietena şi, cu totul împotriva voinţei sale, pe prietenii acesteia, David şi Dianne, ducându-i în locul cel mai sigur pe care îl ştie, barul Winchester.

 
Horror | Vizualizări: 898 | | Comentarii (0)

Avocatul Mitch Martin (Luke Wilson) se întoarce mai devreme dintr-o călătorie de afaceri şi este şocat să afle că Heidi (Juliette Lewis), iubita lui, ia parte la orgii, astfel că se desparte de ea. El o întâlneşte apoi, la petrecerea nunţii prietenului său Frank (Will Farrell), pe fata pentru care avea o pasiune în liceu, Nicole (Ellen Pompeo). Din păcate, însă, este beat şi nu face o impresie prea bună, vărsând accidental cafea pe rochia ei şi mai apoi încercând s-o cureţe, agravând situaţia. Celălalt prieten al lui, Bernard (Vince Vaughn), care deţine un lanţ de magazine numit „Speaker City”, dă o petrecere la casa lui Mitch şi îl angajează pe Snoop Dogg să cânte pentru ca Mitch s-o poată uita pe Heidi.

Petrecerea se dovedeşte de un real succes şi îi pune pe Mitch şi prietenii lui într-o lumină foarte plăcută printre studenţi, iar foştii lor colegi din liceu se întorc la vechile obiceiuri. Frank, care avea o reputaţie de băutor puternic, supranumit pe vremuri „Frank the Tank”, este considerat de soţia lui drept un bărbat matur care a lăsat în urmă apucăturile adolescentine. Totuşi, el se îmbată la acea petrecere şi o ia la goană dezbrăcat prin cartier unde este văzut de soţie şi prietenele ei, ceea ce pune capăt căsniciei.În dimineaţa următoare, Mitch se trezeşte lângă Darcie (Elisha Cuthbert), o tânără pe care a cunoscut-o în noaptea precedentă şi la început se panichează puţin, dar ea îl linişteşte asigurându-l că a fost doar sex ocazional, nimic serios. Deoarece casa lui se află în apropierea unui campus universitar, Bernard sugerează să întemeieze o fraternitate în acea casă care va fi deschisă oricui. Deşi la început Mitch nu prea e de acord să-şi transforme casa într-o fraternitate, el este practic forţat să accepte, aşa că începe o adevărată nebuie care scapă curând de sub control.

Comedie | Vizualizări: 685 | | Comentarii (0)

Scotty Thomas (Scott Mechlowicz) este părăsit de iubita lui, Fiona (Kristin Kreuk), imediat după absolvirea liceului, în 2004. Scott şi prietenul lui cel mai bun, Cooper Harris (Jacob Pitts), participă la o petrecere de absolvire în acea seară şi ascultă o melodie numită „Scotty nu ştie”, care descrie aventura pe care o avea Fiona cu interpretul, Donny(Matt Damon), în timp ce erau împreună. Beat şi furios, Scott se întoarce acasă şi primeşte un răspuns pe mail de la o prietenă virtuală din Germania, Mieke (Jessica Boehrs), care-l compătimeşte pentru că a fost părăsit şi aranjează o întâlnire pentru a-l face să se simtă mai bine.

Pronunţând numele Mieke drept „Mike”, Scott o confundă cu un individ şi un violator homosexual, astfel că-i spune să-l lase în pace. Fratele mai mic al lui Scott, Bert (Nial Iskhakov), îi explică faptul că Mieke este un nume comun printre fetele din Germania. Realizând gafa comisă şi că simte ceva pentru ea, Scott încearcă disperat s-o contacteze din nou, dar află că aceasta i-a blocat adresa de email. Încurajat de Cooper s-o caute pe Mieke, Scott se hotărăşte să călătorească prin Europa alături de prietenul său pentru a-i cere scuze fetei faţă-n faţă.Scott şi Cooper ajung întâi la Londra, unde ajung să se împrietenească, oarecum, cu membrii unui fanclub al lui Manchester United, condus de Mad Maynard (Vinnie Jones). După o noapte nebună de beţie, cei doi se trezesc într-un autobuz cu destinaţia Paris pentru ca fanii respectivi să asiste la un meci al lui Manchester, iar acolo dau peste doi gemeni şi colegi de-ai lor de liceu, Jenny şi Jamie (Michelle Trachtenberg şi Travis Wester), care se află împreună într-un tur al Europei. Aceştia hotărăsc să-i însoţească pe Scott şi Cooper către Berlin pentru a o găsi pe Mieke şi a vizita împreună alte părţi ale Europei.

Comedie | Vizualizări: 1579 | | Comentarii (0)


Jack este un bărbat misterios plin de muşchi care reuşeşte să nu iasă foarte mult în evidenţă până ce nu se simte obligat să ancheteze dispariţia fetei sale înstrăinate în vârstă de 19 ani, Andreea. Jack nu este super puternic, dar este clădit precum un tanc, iar emoţiile sale sunt, de asemenea, asemănătoare unei maşinării . Jack are un trecut întunecat şi ...


 

Comedie | Vizualizări: 894 | | Comentarii (0)

Tommy este un războinic adoptat de indieni de când era mic. Într-o bună zi, ca din senin, el dă peste un bandit faimos ce se dovedeşte a fi chiar tatăl lui biologic. Numai că întâlnirea lor este una scurtă, deoarece tatăl lui este căutat de cei pe care i-a furat sau păcălit şi unul dintre ei reuşeşte să-l captureze. Nedorind să-şi piardă încă o dată tatăl, Tommy încearcă să facă rost de 50 de mii de dolari pentru a-l răscumpăra. În timp ce se străduieşte să facă banii, el află că mai are încă cinci fraţi vitregi şi îi convinge pe aceştia să i se alăture pentru a-şi recupera tatăl. Împreună, ei formează grupul ce are să devină „Cei şase ridicoli”.

Comedie | Vizualizări: 1499 | | Comentarii (0)

La scurtă vreme după căsătorie, John şi Jenny Grogan (Owen Wilson şi Jennifer Aniston) scapă de iernile brutale din Michigan şi se mută în Sudul Floridei acolo unde sunt angajaţi ca reporteri la ziare concurente. La „The Palm Beach Post”, Jenny se integrează perfect, fiind imediat apreciată şi subiectele ei ajung pe prima pagină, însă la „South Florida Sun-Sentinel”, John n-are parte de acelaşi tratament şi scrie numai despre subiecte banale. Când John simte că Jenny ar vrea să devină mamă, prietenul şi colegul de serviciu Sebastian Tunney (Eric Dane) îi sugerează ...

Comedie | Vizualizări: 902 | | Comentarii (0)

Paul Blart (Kevin James) este un bărbat aflat în jurul vârstei de 40 de ani, ce locuieşte alături de fiica lui adolescentă, Maya (Raini Rodriguez), şi de mama lui, Margaret (Shirley Knight). Deşi visează să ajungă în Departamentul de Poliţie din New Jersey, problemele sale medicale cauzate de hipoglicemie îl fac să aibă momente de colaps, astfel că pică exemenul de admitere, iar Blart se reorientează spre un post de paznic la West Orange Pavilion Mall din New Jersey. Într-o zi când patrula prin mall cu Segway-ul său, Paul observă un chioşc nou şi simte o atracţie imediată faţă de vânzătoarea de acolo, Amy Anderson (Jayma Mays), însă găseşte foarte greu curajul să meargă să-i vorbească.

Între timp, lui Blart i s-a dat sarcina de-a instrui un nou venit, Veck Simms (Keir O’Donnell), care nu acordă prea mare importanţă funcţiei sale. Într-un final, Blart face cunoştinţa cu Amy şi, pe când o conducea la maşină, Amy îl invită la o petrecere ce are loc mai târziu în acea noapte, unde vor mai fi şi alţi angajaţi ai mall-ului, iar Blart acceptă cu mare drag. La petrecere lucrurile merg bine iniţial, dar apoi Blart participă la un concurs de mâncat nacho cu un prieten supraponderal, Leon (Jamal Mixon).

Sosul foarte picant este mult peste puterea de suportabilitate a lui Blart şi începe să golească paharele celorlalte persoane pentru a-şi alina arsurile, iar cum marea majoritate consuma băuturi alcoolice, Blart se face praf şi publere, devenind incoerent şi face prăpăd pe acolo. Comportamentul său afectează şi relaţia cu Amy. A doua zi, de Black Friday, o gaşcă de hoţi deghizaţi încearcă să jefuiască mall-ul şi o iau pe Amy şi alţi clienţi drept ostatici. Veck, începătorul, se dovedeşte a fi liderul grupării şi s-a folosit de slujba aceea pentru a obţine informaţii valoroase din interior. Paul Blart trebuie acum să-şi depăşească complexele şi condiţia de simplu paznic pentru a o salva pe Amy şi a-i împiedica pe hoţi să-şi ducă planurile la bun sfârşit.

Comedie | Vizualizări: 715 | | Comentarii (0)

James King (Will Ferrell) este un bogătaş care pare să aibă totul la dispoziţie – cariera-i merge strună, în viaţa personală este logodit cu o frumoasă femeie pe nume Alissa (Alison Brie) şi urmează să devină tată. Pe de altă parte, Darnell Lewis (Kevin Hart) este un bărbat de culoare căsătorit cu Rita şi încearcă să strângă bani pentru a o muta pe fiica lor într-o şcoală mai bună, departe de cartierul rău famat în care locuiesc momentan. Cei doi par să provină din lumi diferite, însă acestea se intersectează deoarece Darnell deţine o spălătorie auto pe care o frecventează James. Atunci când James este acuzat de evaziune fiscală şi condamnat la puşcărie, acesta îi cere lui Darnell, în schimbul unei sume de bani, să-l înveţe cum să se descurce în puşcărie (chiar dacă el n-a fost niciodată acolo), presupunând că a făcut închisoare doar pentru că e negru.

Comedie | Vizualizări: 835 | | Comentarii (0)

Todd este un barbat fericit. Implinit? Nu chiar: seful sau ii face zile grele, fratele sau il umileste fara incetare dar macar este fericit in dragoste. Todd si iubita lui Cammie vor petrece o saptamana de vacanta la o cabana. Todd este hotarat sa o ceara pe Cammie in casatorie. Dupa un timp petrecut in cabana acestia isi dau seama ca si fratele lui Todd se afla acolo. In momentul in care Todd isi ucide fratele din greseala cu un topor lucrurile iau o intorsatura mare...

Acțiune | Vizualizări: 865 | | Comentarii (0)

Acum în pragul vârstei a treia, Harry şi Lloyd sunt la fel de încurcă-lume, mai ales când au de-a face cu o provocare ce le dă existenţele peste cap: unul dintre ei are nevoie de un transplant de rinichi şi porneşte în căutarea unei progenituri de care nu avusese habar până atunci, în încercarea de a-şi salva viaţa. O premisă lacrimogenă tratată în stilul ireverenţios caracteristic fraţilor Farrelly.

Comedie | Vizualizări: 780 | | Comentarii (0)

Neighbors, un film de comedie care îi are în centrul atenţiei pe membrii unei fraţi studenţeşti. Aceştia se mută vis-a-vis de locuinţa unui tânăr obişnuit care devine rapid victima a numeroase farse făcute de şeful frăţiei. Evident, rezolvarea conflictului izbucnit între cele două părţi nu poate fi decât amuzantă.

Comedie | Vizualizări: 6527 | | Comentarii (0)

Morton Schmidt (Jonah Hill) şi Greg Jenko (Channing Tatum) sunt foşti colegi de şcoală care se reîntâlnesc la academia de poliţie. Schmidt era un tocilar obsedat de Eminem în timp ce Jenko era un atlet cu rezultate nu tocmai bune. Ei devin cei mai buni prieteni la academie în timp ce se ajută unul pe celălalt să treacă testele – Jenko îl ajuta pe Schmidt cu testele fizice, iar celălalt cu studiile. Ei absolvă împreună ca parteneri, dar sunt repartizaţi la patrulare. Într-o zi, dornici să facă prima lor arestare, observă un grup de motociclişti nelegiuiţi şi le arestează liderul. Departamentul este obligat, însă, să-l elibereze din cauză că Jenko nu ştia cuvintele ce trebuiesc spuse atunci când se face arestarea. Cei doi sunt repartizaţi către o divizie specială pe 21 Jump Street.

Acolo sunt întâmpinaţi de Căpitanul Dickson (Ice Cube), care le explică faptul că divizia este specializată în infiltrarea în licee şi ei au fost aleşi datorită aspectului tineresc. Schmidt şi Jenko primesc misiunea de-a opri un nou drog sintetic ce a cauzat moartea unui adolescent prin găsirea furnizorului. Ei merg sub acoperire ca fiind fraţi, iar noile nume sunt Brad şi Doug McQuaid, locuind în casa părinţilor lui Schmidt. Jenko schimbă accidental identităţile între ei şi ajung fiecare în clasa celuilalt...

Acțiune | Vizualizări: 825 | | Comentarii (0)

Image result for tucker and dale vs evil

Tucker şi Dale împotriva Răului - Tucker şi Dale sunt în vacanţă la cabana lor din munţi, aflată în ruine, când sunt atacaţi de un grup de studenţi de bani-gata, rezultând o comedie horror plină de neînţelegeri şi...sânge.

Horror | Vizualizări: 2604 | | Comentarii (0)

După ce a fost arestat în Bangkok, Leslie Chow a fost băgat la închisoare şi, folosindu-se de o revoltă a deţinuţilor, reuşeşte sa evadeze. Alan a cumpărat o girafă pe care a decapitat-o când a trecut pe sub un pod nu suficient de înalt cât să treacă pe acolo în siguranţă. Tatăl lui se înfurie foarte tare pentru că Alan nu-şi asumă greşeala şi suferă un atac de cord şi moare. După înmormântare, Phil, Doug şi Stu îl conving pe Alan să meargă la un centru de reabilitare, dar doar dacă „haita” va veni cu el. În timp ce se îndreptau cu maşina acolo, Marshall îi tamponează şi îi scoate de pe drum. El le spune că Chow a furat de la el 21 de milioane de dolari în aur şi Alan era singurul care cu care comunica din închisoare, iar acum trebuie să-l găsească şi să-i aducă aurul înapoi.

Marshall şi „Doug-Cel-Negru” îl iau pe Doug drept garanţie şi le oferă celorlalţi un răgaz de trei zile pentru a-l găsi pe Chow. Alan are un email de la Chow în care-i spunea să se întâlnească în Tijuana, Mexic. Stu şi Phil încearcă să-l drogheze pe Chow, dar când acesta îşi dă seama sunt nevoiţi să recunoască faptul că lucrează pentru Marshall. Chow acceptă să ia aurul din subsolul vilei sale din Mexic pentru a-l înapoia, însă după ce pun mâna pe aur Chow îi păcăleşte din nou şi fuge cu tot aurul, care s-a dovedit a fi cealaltă parte a lui Marshall pe care n-o furase încă. După ce îl împuşcă pe „Doug-Cel-Negru”, Marshall le spune că dacă în următoarele două zile nu se întorc cu aurul său, îl va împuşca şi pe celălalt Doug.

Comedie | Vizualizări: 735 | | Comentarii (0)

La doi ani de la escapada din Las Vegas, Stu, Phil, Alan şi Doug, călătoresc spre Thailanda pentru a sărbători căsătoria lui Stu cu Lauren. Spre dezamăgirea lui Alan, sunt însoţiţi de către fratele mai mic al lui Lauren, Teddy. Odată cu lăsarea serii, şi cu destul de multă ezitare, Stu îi însoţeşte pe Phil, Doug, Alan şi Teddy la o bere, în jurul unui foc de tabără pe plajă. A doua zi dimineaţă, Phil, Stu şi Alan, alături de gangsterul Leslie Chow, cu care Alan s-a împrietenit după aventura din Las Vegas, şi o maimuţă, se trezesc într-o cameră mizeră de hotel din Bangkok.

Stu are pe faţă un tatuaj precum cel al lui Mike Tyson, iar Alan este ras în cap complet. Totuşi, problema cea mai mare este faptul că nu-l pot găsi pe Teddy, ci doar un deget de-al acestuia. Chow începe să povestească unele momente petrecute noaptea trecută, dar moare brusc după ce trage o linie de cocaină. Panicaţi, cei trei îi aruncă trupul lui Chow într-o cutie cu gheaţă. La sugestia lui Doug, care se află acolo unde trebuie să se ţină nunta, cei trei merg la o închisoare pentru a-l lua pe Teddy, dar ajunşi acolo descoperă „Teddy” este, de fapt, un călugăr budist aflat într-un scaun cu rotile, care ştie mai multe despre cele întâmplate, dar care nu poate spune nimic deoarece a depus un jurământ de tăcere şi nu acceptă nici alternativa de-a scrie.

Comedie | Vizualizări: 651 | | Comentarii (0)

În Pasadena, liceenii Costa şi J.B. plănuiesc să dea o petrecere de neuitat pentru aniversarea zilei de naştere a prietenului lor Thomas şi datorită acesteia să devină mai populari. Părinţii lui Thomas pleacă de acasă pentru un weekend, lăsând-l singur, dar îl avertizează să nu aducă prea multe persoane în casă şi să nu conducă Mercedesul tatălui său. Thomas nu este foarte încântat de ideea de-a ţine o petrecere la el acasă, dar Costa continuă cu planurile lui. Costa angajează un alt student, Dax, să înregistreze evenimentele din timpul nopţii apoi, alături de J.B. îşi promovează petrecerea prin şcoală şi invită pe oricine doreşte să participe. Thomas invită şi el pe Alexis, cea mai frumoasă fată din şcoală, şi pe cea mai bună prietenă a lui, Kirby, care este îndrăgostită de el, dar nu şi-a mărturisit niciodată sentimentele.

Cei trei merg apoi să cumpere marijuana de la traficantul T-Rick şi, în timp ce traficantul se duce să le aducă marfa, Costa îi fură piticul de peluză pentru a-l folosi drept mascotă a petrecerii. După ce pleacă, T-Rick observă că i-au furat piticul şi îi urmăreşte cu maşina, dar cei trei reuşesc să-l evite în cele din urmă. Odată cu căderea nopţii, ora de începere a petrecerii trece, dar nu vine nimeni şi Thomas începe să se îngrijoreze că s-au străduit degeaba.

Apoi, brusc, mase de petrecăreţi încep să ajungă. Thomas încearcă să limiteze aria de desfăşurare a petrecerii la curte şi piscină, iar casa este păzită de doi tineri gardieni, dar masele de petrecăreţi continuă să sosească şi petrecerea le scapă de sub control, ajungând şi în casă. Thomas îl întreabă pe Costa cum a promovat petrecerea şi acesta îi spune că a plasat reclame pe Craigslist şi la un post de radio local, temându-se că nu va veni nimeni.

 

Comedie | Vizualizări: 763 | | Comentarii (0)

FOCUS 2015, ONLINE SUBTITRAT HD 720P

Jess (Margot Robbie) este o escroacă amatoare care încearcă să-l seducă şi să-l atragă într-o capcană pe Nicky (Will Smith), însă ce nu realizează ea este că Nicky nu e un oarecare pe care să-l prostească, ci un alt escroc mult mai capabil decât ea care-i dejoacă imediat planul. Ulterior, ea reuşeşte să-i intre pe sub piele şi să devină ucenica lui, iar după o vreme au parte de-o relaţie amoroasă. Nicky, însă, ştie că o relaţie de iubire între doi escroci nu este chiar cea mai bună idee, astfel că hotărăşte brusc să încheie relaţia cu ea. Trei ani mai târziu, însă, ei se reîntâlnesc, iar de această dată Jess nu mai este amatoarea de la început… şi lucrurile iau o turnură complicată.

Comedie | Vizualizări: 1170 | | Comentarii (0)

Justin, un designer de jocuri video a confectionat niste uniforme de politisti pentru noul sau proiect. Insa acesta a fost respins de seful sau. Justin se lasa convins de colocatarul sau Ryan, un fost fotbalist fara ocupatie sa foloseasca acele uniforme la o petrecere costumata. Ajunsi la petrecere, cei doi descopera ca de fapt nu era vorba de o petrecere constumata. Pentru ca toata lumea ii crede politisti adevarati, cei doi decid sa profite de acest lucru. Cumpara de pe Internet o masina veche de politie si incep sa patruleze pe strazile din Los Angeles. Printr-un concurs de circumstante, cei doi politsti falsi sunt implicati intr-o operatiune de amploare.

Comedie | Vizualizări: 633 | | Comentarii (0)

Una dintre cele mai bune comedii ale începutului de an este The Wedding Ringer, care spune povestea lui Doug. Acesta este pe punctul de a se căsători, însă din cauza timidităţii sale şi a lipsei de prieteni nu are pe cine să aleagă drept cavaler de onoare. Cum în Statele Unite există o soluţie pentru orice, compania Best Man se ocupă tocmai cu furnizarea de cavaleri de onoare pentru nunţi. Prin urmare, Doug apelează la acesteia, însă serviciile oferite sunt complet diferite de cele la care se gândea el iniţial.

Comedie | Vizualizări: 702 | | Comentarii (0)

În urmă cu trei ani, Adam Jones (Bradley Cooper) a lucrat la unul dintre cele mai bune restaurante din Paris, restaurant deţinut de către mentorul său, Jean-Luc. Însă abuzurile de droguri şi mania perfecţiunii l-au făcut să cedeze, luând după e atât carierele câtorva prieteni cât şi însuşi restaurantul. După aceea, Adam a dispărut şi a încercat să o ia de la început la un bar din New Orleans. Când îşi termină „penitenţa” auto-impusă, Adam se întoarce la Londra cu un plan de a-şi recâştiga gloria şi a cuceri cea de-a treia stea Michelin.După ce ajunge în Londra, Adam începe să-şi caute vechii colegi. Printre primii se numără Tony (Daniel Brühl), un fost colaborator de-al lui care acum manageriază hotelul tatălui său. Adam vrea să preia restaurantul hotelului, însă Tony nu are încredere în el după ce l-a văzut cum s-a comportat la Paris. După aceea, el ...

Comedie | Vizualizări: 1411 | | Comentarii (0)

O pereche de prieteni se lanseaza într-o misiune pentru a reuni pe prietenul lor cu femeia care avea de gând să se căsătorească. Acum 24 de ore Nardo (Thomas Middleditch) a fost în picioare la altar alături de iubirea vieții lui. Acum el tremura în doar o pereche de jambiere  în deșertul mexican, iar singurii oameni care-l poate salva sunt cei mai buni prieteni lui Evan (Adam Pally) si Jason (T.J. Miller).

Comedie | Vizualizări: 625 | | Comentarii (0)

The Hangover 2009 (Marea Mahmureală), film online DVDRip, subtitrat în Română


Pentru a sărbători faptul că se căsătoreşte cu Tracy Garner, Doug Billings şi prietenii lui, Phil, Stu şi fratele lui Tracy, Alan, merg în Las Vegas pentru petrecerea burlacilor ...
Comedie | Vizualizări: 1117 | | Comentarii (0)

1-23 24-45