Acasă » Articole » Comedie

PROJECT X – PROIECTUL X , ONLINE SUBTITRAT HD 720P
<
Loading...
How to
Daca visezi

În Pasadena, liceenii Costa şi J.B. plănuiesc să dea o petrecere de neuitat pentru aniversarea zilei de naştere a prietenului lor Thomas şi datorită acesteia să devină mai populari. Părinţii lui Thomas pleacă de acasă pentru un weekend, lăsând-l singur, dar îl avertizează să nu aducă prea multe persoane în casă şi să nu conducă Mercedesul tatălui său. Thomas nu este foarte încântat de ideea de-a ţine o petrecere la el acasă, dar Costa continuă cu planurile lui. Costa angajează un alt student, Dax, să înregistreze evenimentele din timpul nopţii apoi, alături de J.B. îşi promovează petrecerea prin şcoală şi invită pe oricine doreşte să participe. Thomas invită şi el pe Alexis, cea mai frumoasă fată din şcoală, şi pe cea mai bună prietenă a lui, Kirby, care este îndrăgostită de el, dar nu şi-a mărturisit niciodată sentimentele.

Cei trei merg apoi să cumpere marijuana de la traficantul T-Rick şi, în timp ce traficantul se duce să le aducă marfa, Costa îi fură piticul de peluză pentru a-l folosi drept mascotă a petrecerii. După ce pleacă, T-Rick observă că i-au furat piticul şi îi urmăreşte cu maşina, dar cei trei reuşesc să-l evite în cele din urmă. Odată cu căderea nopţii, ora de începere a petrecerii trece, dar nu vine nimeni şi Thomas începe să se îngrijoreze că s-au străduit degeaba.

Apoi, brusc, mase de petrecăreţi încep să ajungă. Thomas încearcă să limiteze aria de desfăşurare a petrecerii la curte şi piscină, iar casa este păzită de doi tineri gardieni, dar masele de petrecăreţi continuă să sosească şi petrecerea le scapă de sub control, ajungând şi în casă. Thomas îl întreabă pe Costa cum a promovat petrecerea şi acesta îi spune că a plasat reclame pe Craigslist şi la un post de radio local, temându-se că nu va veni nimeni.

loading...

Server 1 :Server 2 :Server 3 :


Vizualizări: 764 | Tag-uri: rosub, HD, PROIECTUL X 2012, Project X, online subtitrat, 720p, ro sub | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
avatar