Acasă » Articole » Acțiune

21 Jump Street, film online subtitrat în Română
<
Loading...
How to
Daca visezi

Morton Schmidt (Jonah Hill) şi Greg Jenko (Channing Tatum) sunt foşti colegi de şcoală care se reîntâlnesc la academia de poliţie. Schmidt era un tocilar obsedat de Eminem în timp ce Jenko era un atlet cu rezultate nu tocmai bune. Ei devin cei mai buni prieteni la academie în timp ce se ajută unul pe celălalt să treacă testele – Jenko îl ajuta pe Schmidt cu testele fizice, iar celălalt cu studiile. Ei absolvă împreună ca parteneri, dar sunt repartizaţi la patrulare. Într-o zi, dornici să facă prima lor arestare, observă un grup de motociclişti nelegiuiţi şi le arestează liderul. Departamentul este obligat, însă, să-l elibereze din cauză că Jenko nu ştia cuvintele ce trebuiesc spuse atunci când se face arestarea. Cei doi sunt repartizaţi către o divizie specială pe 21 Jump Street.

Acolo sunt întâmpinaţi de Căpitanul Dickson (Ice Cube), care le explică faptul că divizia este specializată în infiltrarea în licee şi ei au fost aleşi datorită aspectului tineresc. Schmidt şi Jenko primesc misiunea de-a opri un nou drog sintetic ce a cauzat moartea unui adolescent prin găsirea furnizorului. Ei merg sub acoperire ca fiind fraţi, iar noile nume sunt Brad şi Doug McQuaid, locuind în casa părinţilor lui Schmidt. Jenko schimbă accidental identităţile între ei şi ajung fiecare în clasa celuilalt. Ei află că distribuitorul principal este un tip popular pe nume Eric (Dave Franco), dar nu este el şi furnizor.

Schmidt reuşeşte să se integreze neaşteptat de bine în grupul băieţilor populari şi devine atras de iubita lui Eric, Molly (Brie Larson), în timp ce Jenko se împrieteneşte cu tocilarii de la orele de chimie, iar profesoara lui devine interesată sexual de el. Jenko descoperă că noii lui prieteni pot intercepta telefoanele celorlalţi prin instalarea unui dispozitiv. Schmidt dă o mare petrecere la el acasă pentru a-i câştiga pe deplin încrederea lui Eric şi Jenko profită de ocazie pentru a-i subtiliza telefonul şi a-l da pe mâna tocilarilor pentru a-l putea intercepta şi asculta conversaţiile.

Server 1 :

Server 2 :

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vizualizări: 825 | Tag-uri: rosub, Film Online, 21 Jump Street, ro sub, subtitrat în Română | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
avatar