Acasă » Articole » Horror

Pride and Prejudice and Zombies 2016, filme online subtitrat în Română
<
Loading...
How to
Daca visezi

Pride and Prejudice and Zombies 2016 (Mândrie şi prejudecată şi zombi), film online HD, subtitrat în Română

În Anglia secolului al 19-lea, Colonelul Darcy (Sam Riley) călătoreşte către reşedinţa unei familii bogate să cerceteze zvonurile cu privire la o infecţie zombie. El soseşte la casa respectivă şi stă de vorbă cu familia, iar apoi se foloseşte de o muscă pentru a detecta morţii vii. Când musca se aşează pe liderul familiei, Darcy îl ucide. Una dintre fetele din casă se duce la etaj pentru a o verifica pe nepoata lor care a fost victima unui zombie.

Ea o descoperă pe aceasta devorând un servitor şi apoi o atacă. Surorile Bennet, Elizabeth (Lily James), Jane (Bella Heathcote), Kitty (Suki Waterhouse), Lydia (Ellie Bamber) şi Mary (Millie Brady), au fost trimise toate în China de tatăl lor pentru a învăţa arte marţiale şi mânuirea armelor. Doamna Bennet (Sally Phillips) vrea ca toate fiicele sale să se mărite cu câte un bărbat bogat. Pe de altă parte, Elizabeth nici nu vrea să audă despre căsătorie, cel puţin nu în aceste momente.

După cum se pare, familia Bingley tocmai s-a mutat în apropiere şi ţine un bal la care doamna Bennet speră ca una dintre fiicele sale să atragă atenţia chipeşului şi bogatului domn Bingley (Douglas Booth). La bal, Bingley pune imediat ochii pe Jane, însă distracţia lor este întreruptă brusc de apariţia unei hoarde de zombie care vin şi atacă oamenii de la petrecere. Surorile Bennet încep să pună în practică ce au învăţat în China şi se luptă cu succes împotriva zombilor, ceea ce atrage admiraţie din partea lui Darcy, mai ales faţă de Elizabeth.

Urmăreşte online filmul Pride and Prejudice and Zombies 2016 (Mândrie şi prejudecată şi zombi), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

loading...
...

Server 1 :Server 2 :Server 3 :Ţi-a plăcut filmul? Spune-ţi părerea despre el.

 

P.S. Dacă se întâmplă ca un film să nu meargă, lăsaţi un comentariu pentru a fi înlocuit, altfel nu am de unde şti că acel film nu mai merge. Mulţumesc.

Vizualizări: 1080 | Tag-uri: rosub, Pride and Prejudice and Zombies, Mandrie si prejudecata si zombi fil, ro sub, online subtitrat | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
avatar