Acasă » Articole » Seriale Online » Seriale Online

Cesur ve Guzel episodul 8 online subtitrat in romana
<
Loading...
How to
Daca visezi

Cesur ve Guzel episodul 8 online subtitrat se poate viziona gratuit aici pe Filme-Traduse.Ro. Urmariti integral primul episod din “Bravul si Frumoasa”, fara intrerupere, cu subtitrare in romana de pe serverul youtube, sau oricare alt server care este disponibil mai jos. Daca aveti vreo problema in vizionarea serialul Cesur ve Guzel ep 8 tradus in romana, ne puteti contacta mai jos, in sectiunea mesaje, si vom incerca sa remediem in cel mai scurt timp posibil.
Lista completa cu toate episoadele o puteti gasi aici.


Server 1 :Server 2 :Cesur ve Guzel este cel mai noi serial turcesc, care a inceput sa fie difuzat in Turcia, pe postul de televiziune Star Tv, incepand din luna asta, Noiembrie. Titlul serialui tradus in romana ar insemna “Bravul si Frumoasa”, sau “Curajosul si Frumoasa”, “Indraznetul si Frumoasa”.
Cesur (Kıvanç Tatlıtuğ) un barbat chipes, inconjurat de o aura de mister, ajunge in localitatea Korludağ, localitate in care predomina linistea. Loc in care o va intalni pe frumoasa Sühan. Ea alergand calare pe un cal la marginea padurii, iar el conducand mai multi cai putere. Sühan nu isi mai poate controla calulu, acesta alergand nebuneste catre o stanca. Binenteles ca este salvata de curajosul Cesur, care dupa asta va afla ca fata este fiica dusmanului lui de moarte.
Suphan planteaza flori pe terenul ei, si astfel si-a facut propril brand de parfum SHN, chiar si sticlele le face in propria ei fabrica. Este o femeie tanara, de succes, convinsa ca viata ei va fi linistita si frumoasa alaturi de Bulet. Asta pana sa il intalneasca pe Cesur, cand toate incep sa se schimbe.
Cate episoade are Cesur ve Guzel? Serialul de abia a inceput, si este inderulare asa ca nu stim cate episoade va avea. Cum se termina? asta veti afla doar urmarind serialul.


Tags : Cesur ve Guzel, Cezur ve gusel, ep8, ep 8, episodul 8, epis 8, seriale turcesti, online, cesur ve guzel online subtitrat, cesur ve guzel tradus in romana, cesur ve guzel rosub, sezonul 1, in reluare, integral, gratis, vezi online cu subtitrare romaneasca din turceasca

Vizualizări: 4918 | Tag-uri: Cesur ve Guzel episodul 8, rosub, cesur ve guzel subtitrat, in romana, cesur ve guzel online | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar