Acasă » Articole » Filme După Ani » Filme 2016

The Benefactor 2015, filme online HD, subtitrat în Română
<
Loading...
How to
Daca visezi

The Benefactor 2015 (Filantropul), film online HD, subtitrat în Română

Filmul debutează cu un accident de maşină fatal ce a fost cauzat fără să vrea de către Franny (Richard Gere), un om de afaceri foarte bogat. În maşină se află cei mai bun prieteni ai lui ce se întâmplă să fie părinţii unei fete pe nume Olivia (Dakota Fanning). Încă din copilărie, Olivia l-a idolatrizat pe Franny, însă după acest accident în care părinţii ei şi-au pierdut viaţa, între ei a intervenit o ruptură şi s-au îndepărtat unul de altul.

Cinci ani mai târziu, Olivia îl sună ca din senin pe Franny cu speranţa că acesta va reuşi să-i asigure soţului ei, Dr. Luke (Theo James), un loc de muncă la spitalul lui Franny. Din moment ce spitalul a fost finanţat şi construit ca un fel de „laborator de iubire” pentru părinţii Oliviei, Franny nu ezită şi o ajută pe fată. Luke nu doar că primeşte un loc de muncă ci „moşteneşte” şi un şef care nu are limite sau conceptul de spaţiu privat.

Binefăcătorul lui Luke se inserează imediat în viaţa lui şi îi plăteşte împrumuturile pe care le-a făcut pentru a-şi termina studiile, îi cumpără haine şi chiar le cumpără celor doi casa în care a copilărit Olivia. Luke, însă, începe să se simtă emasculat. El se plânge că din cauza implicării excesive a lui Franny el a devenit un fel de marionetă în mâinile păpuşarului. Însă Franny îi alungă îngrijorările spunându-i că tot ce face el este pentru binele Oliviei. Însă el nu poate să nu se gândească la adevăratul motiv pentru care face Franny aceste gesturi. Are el un motiv ascuns sau pur şi simplu este copleşit de remuşcări?


Server 1 :Server 2 :
 

The Benefactor 2015, filme online HD, subtitrat în Română

 

Vizualizări: 746 | Tag-uri: Richard Gere, Dakota Fanning, The Benefactor, The Benefactor film online, The Benefactor online subtitrat, Theo James | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
avatar