Acasă » Articole » Filme După Ani » Filme 2016

Sisters – Surori bune şi nebune, filme online subtitrat în Română
<
Loading...
How to
Daca visezi

Maura Ellis (Amy Poehler) este informată de părinţii ei (Dianne Wiest şi James Brolin) că plănuiesc să-şi vândă casa din Orlando şi îi cer să vină să-şi ia lucrurile din dormitorul pe care l-a avut când era copil. De asemenea, aceştia îi cer să o informeze şi pe sora ei, Kate (Tina Fey), deoarece aceasta nu primeşte tocmai bine veştile proaste. Maura, o asistentă recent divorţată, încearcă în mod constant să ajute oamenii, iar Kate este o stilistă total lipsită de organizare şi iresponsabilă.

Din acest motiv, fiica ei adolescentă Haley (Madison Davenport) locuieşte în altă parte faţă de ea şi refuză să-i spună unde. Maura o sună pentru a-i da vestea, dar se opreşte din a-i spune că se va vinde casa copilăriei lor şi o convinge să meargă în Orlando pentru o vreme deoarece Kate tocmai a fost dată afară din apartament. Kate şi Maura se întâlnesc la aeroport şi în drum spre casă se dau la un bărbat pe nume James (Ike Barinholtz).

De îndată ce ajung acasă, ele realizează faptul că părinţii lor deja au vândut casa împreună cu toate bunurile familiei, cu excepţia lucrurilor aflate în camera surorilor. Furioase, Maura şi Kate îşi găsesc părinţii la un centru pentru bătrâni şi îi ia la întrebări. Cele două surori sunt informate că totul a stabilit şi trebuie să elibereze casa până la sfârşitul săptămânii pentru ca noii proprietari să se poată muta. Pe când se duc acolo să se culce, KLate o convinge pe Maura să dea o ultimă petrecere în casa copilăriei lor.


Server 1 :Server 2 :


Vizualizări: 831 | Tag-uri: Surori bune si nebune, Sisters online subtitrat, Sisters film online, Surori bune si nebune film online, : Amy Poehler, sisters | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
avatar