Acasă » Articole » Filme După Ani » Filme 2016

Daddy’s Home 2015, filme online HD 720p, subtitrat în Română
<
Loading...
How to
Daca visezi

Brad (Will Ferrell) este un executiv la un post de radio care se străduieşte să fie un tată vitreg bun pentru copii soţiei sale Sara (Linda cardellini). Cei doi copii încep să se deschidă faţă de Brad, iar băiatul îi spune chiar că e hărţuit la şcoală. Într-o noapte, tatăl biologic al copiilor, Dusty (Mark Wahlberg), o sună pe Sara şi descoperă că aceastas-a recăsătorit. El anunţă brusc faptul că va veni în vizită la ei în ziua următoare.

Sara este ezitantă cu privire la reîntoarcerea lui Dusty, dar Brad o convinge că este un lucru bun pentru copii să-i vadă pe cei doi tati înţelegându-se şi stabilind anumite legături între ei. Când soseşte Dusty, Brad este imediat intimidat de aspectul fizic al acestuia şi se simte inferior din toate punctele de vedere, mai ales atunci când Dusty se înţelege foarte bine cu Sara şi cei doi copii. Cu toate acestea, Dusty îl tot complimentează pe Brad şi îl păcăleşte să-i permită să locuiască în casa lor.

Brad se „trezeşte” atunci când devine evident faptul că Dusty unelteşte pe la spatele lui să-l îndepărteze pentru a raane împreună cu Sara şi copiii. După o serie de situaţii prin care îl pune pe Brad într-o lumină proastă faţă de Sara şi copii, cei doi par să ajungă în cele din urmă la un consens atunci când îl învaţa pe băiat să se apere de atacatori. Însă Dusty este hotărât să continue triada împotriva lui Brad pentru a rămâne singurul în viaţa Sarei şi a copiilor.


Server 1 :Server 2 :


 


Will Ferrell, Mark Wahlberg, Linda Cardellini

Etichete: filme 2015, filme Comedie, Linda Cardellini, Sean Anders

Vizualizări: 937 | Tag-uri: Tata in razboi cu tata film online, rosub, daddys home, Tata in razboi cu tata, Daddys Home film online, Mark Wahlberg, Daddys Home online subtitrat | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
avatar