Acasă » Articole » Filme După Ani » Filme 2015

Tumbledown 2015, filme online HD 720p, subtitrat în Română
<
Loading...
How to
Daca visezi

Tumbledown 2015, film online HD subtitrat în Română

Filmul are în centrul atenţiei o tânără văduvă pe nume Hannah (Rebecca Hall) care îşi jeleşte soţul decedat recent. Soţul ei, Hunter Miles, era un cântăreţ care a apucat să înregistreze un singur album într-un studio improvizat în spatele casei lor pe care o aveau în oraşul Maine. Acel album a devenit un cult clasic, iar apoi Hunter a murit brusc după ce a căzut într-o prăpastie. Fanii lui Hunter îi transformă curând mormântul din Maine într-un adevărat loc de pelerinaj unde se adună mereu.

Peretele prăpastiei unde a căzut el este acoperit cu mesaje de la fani. Aceştia sunt dornici să obţină tot mai mult din partea lui, dar din păcate sunt nevoiţi să se mulţumească doar cu cele 12 cântece pe care a apucat să le înregistreze. Hannah este furioasă cu privire la speculaţiile cum că Hunter a făcut parte din Clubul 27 şi că din această cauză ar fi fost împins cumva de la spate să se sinucidă.

Ea lucrează la realizarea unei biografii a soţului ei şi refuză să discute cu presa care o agasează cu întrebări despre viaţa soţului ei. După o vreme, Andrew McDonnell (Jason Sudeikis) soseşte în viaţa ei. El este un profesor care studiază cultura muzicii şi lucrează la o carte despre tinerele staruri rock ce au murit mult prea devreme, iar Hunter Miles va fi protagonistul celui mai important capitol din cartea lui. Andrew vrea acces la jurnalele sale, la scrisori şi tot ce avea el scris, dar Hannah nici nu vrea să audă despre aşa ceva. Pentru ea, Andrew este doar un alt „vultur” care vrea să se hrănească din rămăşiţele soţului ei.

Urmăreşte online filmul Tumbledown 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

loading...

Server 1 :


 


Server 3 : 


Server 4 :


 


Ţi-a plăcut filmul? Spune-ţi părerea despre el.

 

P.S. Dacă se întâmplă ca un film să nu meargă, lăsaţi un comentariu pentru a fi înlocuit, altfel nu am de unde şti că acel film nu mai merge. Mulţumesc.

Vizualizări: 948 | Tag-uri: Tumbledown online subtitrat, Tumbledown, rosub, Tumbledown film online, romana, online subtitrat, jason sudeikis, Blythe Danner, rebecca hall, ro sub | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
avatar