Acasă » Articole » Filme După Ani » Filme 2015

The Girl in the Photographs 2015, filme online subtitrat în Română
<
Loading...
How to
Daca visezi

The Girl in the Photographs 2015 (Fata din fotografii), film online HD, subtitrat în Română

O tânără femeie plictisită dintr-un orăşel parcă adormit, numit Spearfish, începe să primească fotografii cu femei care au fost ucise cu brutalitate. Întrebarea care se ridică instantaneu este: sunt crimele reale sau sunt înscenate? Două fete pe nume Britney şi Janet  ies la un film şi apoi o apucă în direcţii opuse. Janet se duce la maşina ei din parcare şi după ce porneşte o altă maşină începe s-o urmărească, iar când ajunge acasă un bărbat mascat o aşteaptă.

Individul respectiv o atacă pe Janet şi după ce o leagă soseşte un al doilea bărbat. În tot acest timp ei o pozează pe Janet. După aceea, un bărbat stă la calculator şi printează o poză. Colleen este o femeie care lucrează la magazinul local şi vede o fotografie cu Janet care este moartă pe un pat cu sângele peste tot. Mai târziu în acea zi, Colleen se duce la postul de poliţie pentru a prezenta fotografia poliţiştilor, însă aceştia nu consideră că s-a produs vreo crimă, chiar dacă le atrage atenţia că în josul paginii scrie „numărul 7”.

În Los Angeles, Peter Hamil, un fost rezident din Spearfish şi fotograf de meserie, citeşte un blog despre fotografiile respective. Crezând că persoana care face fotografiile încearcă să creeze un aspect de „Model Mort”, el hotărăşte să se ducă în oraşul său natal pentru a investiga. Alături de asistentul lui Chris, de iubita Rose şi alte două modele, el se duce în Spearfish. Când ajung acolo, ei o întâlnesc pe Colleen la magazinul local şi o invită să li se alăture pentru o petrecere.

Urmăreşte online filmul The Girl in the Photographs 2015 (Fata din fotografii), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

loading...

...

 


Server 2 :Server 3 :Vizualizări: 1108 | Tag-uri: 2016, The Girl in the Photographs, 2014, ro, : Fata din fotografii, Fata din fotografii film online, 2013, Fata din fotografii online subtitra, 2012, 2015 | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
avatar