Acasă » Articole » Filme După Ani » Filme 2015

Steve Jobs 2015, filme online HD 720p, subtitrat în Română
<
Loading...
How to
Daca visezi

n anul 1984, vocea demo al Apple Macintosh cedează la mai puţin de o oră după lansare. Co-fondatorul companiei Apple, Steve Jobs (Michael Fassbender), îi cere inginerului Andy Hertzfeld (Michael Stuhlbarg) să rezolve problema, ameninţându-l că îl va umili public în timpul prezentării. Hertzfeld sugerează în cele din urmă să falsifice demo-ul folosindu-se de computerul prototip Macintosh 512k. Jobs discuta cu executivul pe teme de marketing Joana Hoffman (Kate Winslet) despre un articol din revista Time care prezintă disputa lui de paternitate cu fosta iubită Chrisann Brennan.

Jobs neagă că ar fi tatăl copilului în vârstă de cinci ani al femeii. Brennan se duce la Jobs împreună cu fetiţa pentru a-l confrunta şi este siderata de atitudinea lui care neagă cu vehementă şi refuza să o ajute în ciuda averii sale fenomenale. În cele din urmă, Jobs se apropie de fetiţă datorită artei MacPaint şi acceptă să le ofere mai mulţi bani, dar şi o casă în care să locuiască în condiţii mai mult decât decente.

Co-fondatorul Apple Steve Wozniak (Seth Rogen) îi cere lui Jobs să recunoască meritele echipei Apple ÎI în prezentarea sa, însă el simte că menţionarea acesteia ar fi neînţeleapta. Jobs şi CEO-ul Apple John Sculley (Jeff Daniels) discută despre viaţa lui Jobs de copil adoptat şi acesta admite faptul că nevoia lui pentru control se trage din sentimentul de neputinţa în care a crescut din cauza abandonului. Până în 1988 după eşecul Macintosh, Jobs a fondat o nouă companie pe care a denumit-o NeXT. Wozniak îi spune, însă, ca NeXT Computer va fi sortit eşecului la rândul său.


Server 1 : Server 2 :Server 3 :Vizualizări: 813 | Tag-uri: jeff daniels, Kate Winslet, Steve Jobs 2015 film online, Steve Jobs 2015, Michael Fassbender, Seth Rogen, Steve Jobs 2015 online subtitrat | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
avatar