Acasă » Articole » Filme După Ani » Filme 2015

Anguish – Agonie 2015, filme online HD, subtitrat în Română
<
Loading...
How to
Daca visezi

O fată adolescentă pe nume Lucy (Amberley Gridley) şi mama ei Sarah (Karina Logue) merg cu maşina pe drum şi Lucy o întreabă pe Sarah dacă poate merge într-o excursie cu cortul. Când Sarah o refuză, Lucy se enervează şi iese din maşină furioasă, fiind lovită imediat de o altă maşină ce trecea pe acolo. Tess (Ryan Simpkins), o fată care a suferit ani de zile de ceea ce pare a fi instabilitate mintală, se mută cu mama ei, Jessica (Annika Marks), sperând să o ia de la capăt.

Pe măsură ce Tess şi mama ei se stabilesc în noua casă, Tess se dă cu skateboard-ul pe drumul unde Lucy a fost lovită în timp ce observă o cruce cu chipul fetei decedate. În acel moment, o forţă nevăzută o dă jos pe Tess şi nu îi permite să plece. În cele din urmă ea reuşeşte să se ridice şi să plece acasă, dar acum începe să aibă diverse viziuni stranii pe care Tess le atribuie halucinaţiilor de care suferă.

În cele din urmă, Tess ajunge să dea peste librăria lui Sarah şi îi spune ceva acesteia ce numai Lucy ar fi putut să ştie, lucru care o lasă pe Sarah mască şi suspicioasă. Mai târziu, Tess este nevoită să îşi înfrunte halucinaţiileşi se uită într-o oglindă unde vede că i se schimbă culoarea ochilor din albastru în căprui în mod repetat. După ce are ceea ce pare să fie o criză nervoasă, Tess colapsează în faţa uşii chiar când vine Jessica acasă de la serviciu şi o duce la spital unei este pusă sub observaţii medicale constante şi terapie.


Server 1 :Server 2 : 

Vizualizări: 869 | Tag-uri: Anguish online subtitrat, Annika Marks, Ryan Simpkins, Karina Logue, Anguish film online, Anguish | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
avatar