Acasă » Articole » Comedie

The Girl Next Door 2004 (Fata din vecini), film online HD, subtitrat în Română
<
Loading...
How to
Daca visezi

Ambiţiosul Matthew Kidman (Emile Hirsch) a fost acceptat la Universitatea Georgetown, însă nu îşi permite să achite taxa de şcolarizare. El a strâns suma de 25 de mii de dolari pentru a aduce un student genial din Cambodgia pe nume Samnang pentru a studia în America, însă satisfacţia nu este chiar aşa de mare precum spera. Viaţa lui este brusc schimbată atunci când charismatica Danielle (Elisha Cuthbert) se mută lângă el, iar Matthew o poate spiona pe aceasta pe fereastra dormitorului cum se dezbracă.

Danielle îl descoperă şi dă buzna peste el pentru a se prezenta părinţilor lui. Aceştia îi sugerează lui Matthew să-i arate fetei oraşul. Pe când se plimbau, Danielle opreşte maşina şi îl obligă să iasă afară ca să se dezbrace pentru ea. Cei doi ajung să se cunoască mai bine prin intermediul unor aventuri ciudate care-l aduc pe Matthew în fel şi fel de situaţii ingrate. El şi Danielle se furişează afară şi iau câţiva prieteni pentru a merge la o petrecere.

Atunci când câţiva colegi de clasă atletici de-ai lui Matthew încearcă să-l îndepărteze de ea şi să-l dea afară de la petrecere, el îşi face curaj şi o sărută pe Danielle. Lumea lui este brusc dată peste cap atunci când a doua zi află de la prietenul său Eli că Danielle este o actriţă în filme pentru adulţi. La sfatul prietenului respectiv, el o duce pe Danielle la un motel unde încearcă să profite de ea, însă ea se simte insultată şi realizează că Matthew a aflat despre trecutul ei astfel că întrerupe brusc relaţia dintre ei.


Server 1 :Server 2 :


Vizualizări: 985 | Tag-uri: Fata din vecini 2004 film online, The Girl Next Door 2004, Fata din vecini 2004 online subtitr, The Girl Next Door 2004 film online, Nicholas Downs | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
avatar