Acasă » Articole » Comedie

Marley and Me , filmetari.ucoz.com ,filme online HD, subtitrat în Română
<
Loading...
How to
Daca visezi


La scurtă vreme după căsătorie, John şi Jenny Grogan (Owen Wilson şi Jennifer Aniston) scapă de iernile brutale din Michigan şi se mută în Sudul Floridei acolo unde sunt angajaţi ca reporteri la ziare concurente. La „The Palm Beach Post”, Jenny se integrează perfect, fiind imediat apreciată şi subiectele ei ajung pe prima pagină, însă la „South Florida Sun-Sentinel”, John n-are parte de acelaşi tratament şi scrie numai despre subiecte banale. Când John simte că Jenny ar vrea să devină mamă, prietenul şi colegul de serviciu Sebastian Tunney (Eric Dane) îi sugerează să ia mai întâi un câine pentru a vedea cum se descurcă.

Ei aleg un pui de Labrador pe care-l numesc Marley – după cântăreţul Bob Marley -, însă acesta se dovedeşte imediat a fi tare dificil de stăpânit. El îl duc la o dresoare care este convinsă că orice câine poate fi dresat, însă când Marley refuză să se supună comenzilor sale, ea se dă bătută. Editorul Arnie Klein (Alan Arkin) îi oferă lui John o rubrică bi-săptămânală unde să prezinte lucruri amuzante din viaţa de zi cu zi.

La început în pană de materiale, John realizează că năstruşniciile lui Marley ar putea să fie perfecte pentru rubrica lui. Căţelul continuă să provoace haos prin casă şi îi oferă lui John o mulţime de materiale pentru a scrie în ziar, iar rubrica lui se transformă într-un succes răsunător ajutând la creşterea tirajului. Cei doi soţi pleacă apoi în Irlanda pentru o lună de miere târzie, lăsându-l pe Marley în grija unei tinere care realizează că este de necontrolat, mai ales atunci când se produc desele furtuni din zonă.

Urmăreşte online filmul Marley & Me 2008 (Eu şi Marley), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


Server 1 :Server 2 :
Owen Wilson, Jennifer Aniston, Marley and Me, Marley and Me online subtitrat, Marley and Me film online, Eric Dane, Eu si marley film online, Eu si Marley online subtitrat

Vizualizări: 972 | Tag-uri: rosub, filme online hd, Marley and Me, Eu si Marley online subtitrat, Eu si marley film online, 2008, subtitrat, Eric Dane, subtitrat în Română, ro sub | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
avatar