Acasă » Articole » Comedie

Kapoor and Sons 2016, filme online HD, subtitrat în Română
<
Loading...
How to
Daca visezi

 


Kapoor & Sons 2016 (Kapoor şi Fiii), film online HD, subtitrat în Română

Fraţii înstrăinaţi Rahul şi Arjun Kapoor sunt nevoiţi să se întoarcă la casa copilăriei din Coonoor atunci când bunicul lor în vârstă de 90 de ani, Amarjeet, suferă un atac de cord. În acea casă încă locuiesc şi părinţii lor, Harsh şi Sunita Kapoor .Rahul este un scriitor care personifică imaginea unui tânăr de succes şi pare să fie cea mai matură persoană din întreaga familie.

De cealaltă parte, Arjun se străduieşte să-şi găsească un loc de muncă unde să şi rămână, lucrând la un site web şi ca barman cu jumătate de normă. Datorită succesului său, Rahul este mai iubit de către familia lor, ceea ce nu-i pică deloc bine lui Arjun. În timp ce fraţii se străduiesc să se înţeleagă, Harsh şi Sunita au şi ei propriile dificultăţi în căsnicie. Cei doi fraţi merg apoi la spital pentru a-şi vizita bunicul şi află că pentru a primi tratamentul corespunzător el trebuie transferat la Bangalore.

Locuind sub acelaşi acoperiş, secretele de familie încep să iasă la suprafaţă şi neînţelegerile sunt pe punctul de-a se transforma în tragedii. Amarjeet, însă, nu doreşte să plece la Bangalore şi are doar două dorinţe. Prima este aceea de-a fi îngropat într-un cimitir militar unde sunt şi vechii lui prieteni, iar a doua este să facă o poză cu toată familia pe care s-o intituleze „Kapoor şi Fiii, din 1921”. Mai târziu, Arjun se întâlneşte cu un vechi prieten care-l invită la o petrecere unde o cunoaşte pe Tia Malik. Cei doi petrec împreună şi par să se înţeleagă bine, dar odată cu apariţia lui Rahul totul se complică.

Urmăreşte online filmul Kapoor & Sons 2016 (Kapoor şi Fiii), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

loading...

Server 1 :


 


Server 2 :Server 3 :
Server 4 :


 


 

Ţi-a plăcut filmul? Spune-ţi părerea despre el.

P.S. Dacă se întâmplă ca un film să nu meargă, lăsaţi un comentariu pentru a fi înlocuit, altfel nu am de unde şti că acel film nu mai merge. Mulţumesc.

Actori : 

Fawad Afzal Khan,Sidharth Malhotra,Rishi Kapoor,Alia Bhatt,Rajat Kapoor şi Ratna Pathak

 

Vizualizări: 1078 | Tag-uri: Subtitrat in romana, Kapoor and Sons film online, Sidharth Malhotra, Kapoor and Sons, ro, filme 2016, Fawad Khan, Kapoor and Sons online subtitrat, ro sub | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
avatar