Acasă » Articole » Biografic

The Lady In The Van 2015 Doamna din Rulota film online HD subtitrat în Română
<
Loading...
How to
Daca visezi

Autorul si dramaturgul Alan Bennett se muta in cartierul Camden din Londra la inceputul anului 1970. Inca de la sosire, Alan face cunostinta cu o doamna in varsta pe nume Mary Sheperd. Alan realizeaza ca aceasta locuieste intr-o rulota. Chiar daca locuitorilor din zona nu le place faptul ca d-na Sheperd si-a instalat rulota in cartierul lor, nu indraznesc sa o alunge, spera ca va pleca de bunavoie. Alan ii propune sa stationeze pe terenul sau. Ceea ce trebuia sa fie o situatie temporara dureaza o perioada mult mai mare. In toata aceasta perioada, Alan invata sa o cunoasca mai bine pe aceasta doamna excentrica care pare sa ascunda o serie de secrete intunecate.

Urmăreşte online filmul The Lady In The Van ( Doamna din Rulota ), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

loading...

Server 1 :Server 2 :Server 3 :Server 4 :Ţi-a plăcut filmul? Spune-ţi părerea despre el.

 

P.S. Dacă se întâmplă ca un film să nu meargă, lăsaţi un comentariu pentru a fi înlocuit, altfel nu am de unde şti că acel film nu mai merge. Mulţumesc.

Vizualizări: 1053 | Tag-uri: rosub, film online hd, Doamna din Rulota, doamna din rulota romana rosub, The Lady In The Van 2015, online subtitrat lady van, ro sub, subtitrat în Română | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
avatar