Acasă » Articole » Biografic

Suffragette 2015, filme online HD 720p, subtitrat în Română
<
Loading...
How to
Daca visezi

În anul 1912, Maud Watts (Carey Mulligan) este o tânără de 24 de ani care lucrează ca femeie de serviciu. În timp ce livra un pachet într-o zi, ea este prinsă într-o revoltă a sufragetelor ce implică spargerea ferestrelor şi este recunoscută de una dintre colegele sale de muncă pe nume Violet Miller (Anne-Marie Duff). Mai târziu, Alice Haughton (Romola Garai) le încurajează pe femei să îşi susţină punctul de vedere în parlament şi să îşi obţină dreptul la vot.

Deşi Violet ar fi trebuit să fie cea care să ţină o depoziţie, ea este bătută crunt de către soţul ei abuziv şi ulterior Maud ajunge să fie cea care ţine acea depoziţie. Maud este însufleţită de această mărturie şi se duce împreună cu Violet şi alte femei pentru a afla dacă femeile au primit în cele din urmă dreptul de-a vota. Când află că nu au primit acest lucru, ofiţerii de poliţie se îndreaptă împotriva femeilor şi încep să le bată.

Maud este prinsă în această altercaţie şi arestată vreme de o săptămână. Pe când se afla în închisoare, Maud se întâlneşte cu Emily Davison, consiliera unei activiste faimoase pe nume Emmeline Pankhurst. Întorcându-se acasă, Maud este invitată la o întrunire secretă unde urmează ca Pankhurst să ţină un discurs. După aceea, Maud este iarăşi reţinută de poliţie, însă acum o duc direct acasă de unde este dată afară de soţul ei şi acesta îi interzice să-şi mai vadă copilul. Mai mult decât atât, Maud, după ce poza ei apare în ziar ca una dintre sufragetele principale, este şi concediată de la locul de muncă.


Sever 1 :


 


Sever 2 :


 

 

Vizualizări: 752 | Tag-uri: filme online HD 720p, rosub, Suffragette 2015, ro sub, subtitrat în Română | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
avatar