Acasă » Articole » Animație

The Little Prince 2015 (Micul Prinţ), film online HD, subtitrat în Română
<
Loading...
How to
Daca visezi

Mama unui copil foarte talentat, Fetiţa, îşi doreşte ca fiica ei să se înscrie la prestigioasa Academie Werth. Pentru a se asigura că fetiţa ei va trece de examenul de admitere, Mama îi impune acesteia un program riguros de studiu pe timpul verii care îi lasă foarte puţin timp liber pentru alte activităţi mai plăcute. Fetiţa, totuşi, devine distrasă de vecinul ei de alături – un Aviator care, pe parcursul acestei veri, îi împărtăşeşte povestea unui băieţel cunoscut drept „Micul Prinţ”.

Întâlnirea cu Micul Prinţ a avut loc atunci când s-a prăbuşit cu avionul în deşert. Mama este furioasă atunci când descoperă că Fetiţa îşi petrece timpul împreună cu Aviatorul şi acesta îi distrage atenţia de la învăţătură, aşa că încearcă să pună obstacole în relaţia lor, însă Fetiţa continuă să-l viziteze pe Aviator fără ştirea mamei sale. Aviatorul îşi termină în cele din urmă povestea cu Micul Prinţ, iar Fetiţa este tare supărată din cauza sfârşitului nefericit.

Spre finalul verii, Aviatorul se îmbolnăveşte serios şi este internat în spital. În acea noapte, Fetiţa fuge de acasă şi se duce la avionul Aviatorului pe care-l pilotează până la un asteriod populat în integralitatea lui de către adulţi. Acolo toată lumea lucrează cu bucurie pentru Omul de Afaceri descris de povestea Aviatorului. De asemenea, tot acolo, ea se întâlneşte şi cu Prinţul care acum a devenit adult şi lucrează la rândul său ca om de serviciu. El a ajuns un om umil şi irascibil, uitându-şi trecutul şi fiind tot timpul îngrijorat că îl va dezamăgi pe Omul de Afaceri.

Server 1 :

Server 2 :

Vizualizări: 807 | Tag-uri: Subtitrat in romana, film online hd, Micul Prinţ, The Little Prince 2015 | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar