Acasă » Articole » Acțiune

Kites – Zmeie 2010, filme online HD 720p, subtitrat în Română
<
Loading...
How to
Daca visezi

Jai (Hrithik Roshan) este un profesor de dans din Las Vegas, Nevada. Pe lângă asta, el se căsătoreşte cu femei imigrante pentru a le ajuta să îşi ia cartea verde de şedere în America. În momentul în care Gina (Kangana Ranaut), fiica bogată a unui influent proprietar de cazinou pe nume Bob (Kabir Bedi), se îndrăgosteşte de el, Jai încearcă să profite de ocazie şi să se însoare cu ea pentru banii pe care îi deţine şi să ducă astfel o viaţă nu doar lipsită de griji ci şi luxoasă.

El descoperă ulterior faptul că viitorul sau cumnat, teribilul criminal Tony (Nicholas Brown), este pe cale să se însoare cu o femeie de origine mexicană pe nume Natasha (Barbara Mori), una pe care Jai o cunoaşte sub numele de Linda şi este una dintre ultimele imigrante cu care s-a însurat pentru că aceasta să poată obţine cartea verde. În noaptea de dinaintea nunţii celor doi, Linda şi Jai petrec o noapte romantică, dar fără a întrece măsura glumind despre cum sunt de acord să „divorţeze”.

Tony, furios şi înarmat, soseşte la apartamentul femeii şi îl găseşte acolo pe Jai. După ce o loveşte, Linda îl loveşte la rândul ei în mod impulsiv cu un obiect greu atunci când Tony şi Jai se încăieraseră. Linda şi Jai fug spre Mexic în timp ce Tony şi poliţia se afla pe urmele lor. Ei sunt ajutaţi apoi de un prieten de-al lui Jai pe nume Robin (Anand Tiwari). Robin le oferă acestora paşapoarte şi cărţi de identitate pentru a putea să plece oriunde îşi doresc.


Server 1 :Server 2 :


Vizualizări: 928 | Tag-uri: Kites 2010 film online, Zmeie 2010 film online, : Kites 2010, Zmeie 2010 online subtitrat, Kites 2010 online subtitrat, Zmeie 2010 | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
avatar