Acasă » Articole » Acțiune

Jane Got a Gun 2015, filme online HD, subtitrat în Română
<
Loading...
How to
Daca visezi

Jane Got a Gun 2015, film online HD subtitrat în Română

 

Plasat în New Mexico, prin anul 1871, filmul începe cu un fost nelegiuit pe nume Hammond (Noah Emmerich) care se întoarce la casa lui izolată pe care o împarte cu frumoasa lui soţie Jane (Natalie Portman) şi cu fiica lor. Spatele său este ciuruit de câteva gloanţe şi are pe spate un semn de avertizare cum că „Fraţii Bishop se apropie”. Jane imediat recunoaşte reputaţia fraţilor şi se alarmează astfel încât îşi duce fiica la un vecin pentru a o ţine în siguranţă.

După aceea, având soţul mult prea slăbit pentru a mai putea opune vreun pic de rezistenţă, ea se duce să găsească pe cineva capabil să îi apere ferma şi pe ei înşişi de un atac ce nu va întârzia să apară. Acest „cineva” este Dan Frost (Joel Edgerton), care a fost chiar logodnicul lui Jane pe când se aflau în Missouri şi înainte ca el să plece să lupte în război, iar ea, crezând că şi-a pierdut viaţa pe câmpul de luptă, a plecat spre vest în căutarea unui nou început.

Bineînţeles că Dan nu este chiar aşa dornic să o ajute pe femeia despre care el crede că l-a abandonat, dar în cele din urmă apare şi o ajută. Pe măsură ce el şi Jane baricadează casa, anumite imagini din trecut vin să umple golurile referitor la ce s-a petrecut între ei sau la motivul pentru care fraţii Bishop, conduşi de liderul John Bishop (Ewan McGregor), sunt atât de înverşunaţi faţă de Hammond şi îl vor mort cu orice preţ.

Urmăreşte online filmul Jane Got a Gun 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


Server 1 :Server 2 :Server 3 :Ţi-a plăcut filmul? Spune-ţi părerea despre el.

 

P.S. Dacă se întâmplă ca un film să nu meargă, lăsaţi un comentariu pentru a fi înlocuit, altfel nu am de unde şti că acel film nu mai merge. Mulţumesc.

Vizualizări: 826 | Tag-uri: rosub, Jane Got a Gun film online, Ewan McGregor, romana, Jane Got a Gun, Online, Jane Got a Gun online subtitrat, Joel Edgerton, Natalie Portman, ro sub | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
avatar