Acasă » Articole » Acțiune

American Hero 2015, filme online HD, subtitrat în Română
<
Loading...
How to
Daca visezi

Melvin este un tată din New Orleans care nu prea e prezent în viaţa copilului său fiind ocupat să consume alcool şi să petreacă până în zori – irosindu-şi practic viaţa. Însă în această lume el este eroul nostru care încearcă să se adune şi să reuşează să se reapropie de băiatul lui atunci când fosta soţie izbuteşte să convingă judecătorii să îi ofere custodia completă asupra lui. Asistat de către cel mai bun prieten al lui, Lucille, un afro-american ţintuit în scaunul cu rotile, Melvin încearcă să revină pe calea cea bună, însă fără succes.

Însă Melvin are şi o abilitate specială pe care nu prea şi-o foloseşte: el poate să controleze diverse lucruri doar prin puterea minţii. O bună bucată de vreme, el se foloseşte de aceste puteri pentru a face numere de „magie” pe stradă şi a câştiga uşor ceva bani, iar uneori se răzbună pe nişte escroci imbecili cărora le ia banii. Într-o zi, după ce a petrecut în mod exagerat, el este pe punctu de a-şi pierde viaţa, iar acest moment îl face să se gândească serios a viitor.

El hotărăşte apoi să îşi folosească abilităţile pentru a aduce un serviciu comunităţii sale şi a crea un mediu mai bun pentru băiatul lui şi toţi ceilalţi copii din zonă prin eliminarea găştilor de traficanţi de droguri care fac prăpăd prin zonă. Toată strădania lui nu este lăsată să treacă pur şi simplu ci este urmat tot timpul de către o echipă de filmare ce documentează toate acţiunile sale.

Server 2 : ............... .......................... ......................... ................................ ....................  

Server 2 : ............................................ ..................................... ...............................    

 

Vizualizări: 761 | Tag-uri: American Hero, filme online hd, subtitrat în Română, 2015 | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
avatar