Acasă » Articole » Indiene » Filme Indiene

Commando 2 Sinopsis 2017 Online Subtitrat In Romana
<
Loading...
iffycams
How to
Daca visezi

Commando 2 2017 film indian online subtitrat apartine de genul actiune si crima si este cel de-al doilea film din franciza Commando in care il avem pe Vidyut Jamwal, un comandant foarte bun care face senzatie pe marile ecrane. Putem spune ca il avem si pe comediantul Deven Bhojani, cel care ne face ca si in primul film sa radem cu gura pana la urechi, insa cu siguranta umorul lui nu va fi atat de asemanator cu cel din primul film, va fi mult mai bun.


Server 1 :Server 2 : online subtitrat in romana, 2017 cu subtitrare in romana, tradus gratis ro sub rosub filme drama


Regia: Deven Bhojani
Actori: Vidyut Jamwal, Adah Sharma, Esha Gupta
An: 2017
Gen: Actiune, Crima, Drama, Indiene
IMDB: 7.6

 

 


Sinopsis Commando 2

Vizionat Prima zi Primul spectacol al acestui thriller de acțiune bazat pe bani negru, India, cea mai critică problemă. Un agent de poveste fracțiune de bani negri a fost capturat de poliția din Malaysia, iar India trimit cele mai bune agenții lor să-l aterizeze în condiții de siguranță în India, astfel încât banii negri pot fi recupera de la el, și, evident, fiecare individ, fie agenți, miniștri și omul de afaceri au lor secrete proprii în această afacere, și de a crea o mulțime și o mulțime de torsiune la intervale regulate.

Direcția de la un actor de comedie Deven Bhojani este uimitor si acest lucru arata ca un roaderea unghiilor de la Hollywood Thriller din toate unghi, melodii inutile, nici o comedie și dramă inutile, nici un deșeu timp, nu la toate, filmul a fost complet punct la punct și nu a pierdut timp de audiență și, prin urmare, se va evalua un ritm rapid unul, melodii, deci care nu sunt necesare sau unghi romantic nu au fost întinse de mult.

Vidyut Jamwal este uimitor ca agent de comando avansat și acțiunea lui este superb, special primele 3 minute când a folosi scara pentru a urca 3 clădire etaj, Esha Gupta este complet diferit avatarul aici și nu a ratat ocazia de a străluci aici, La fel si cu Adei Sharma Accentul ei este de fapt uimitor ca la sud indian Bhavana Reddy încearcă mâinile ei în Hindi Language, alți actori, cum ar fi Freddy daruhwala de faima de vacanță, Shefali Shah, satush Kaushik, Adil Hussain și Thakur Aroop Singh sunt perfecte în personajele lor limitate.

Vizualizări: 4558 | Tag-uri: rosub, Filme 2017, romana, commando 2 2017, Commando 2, Drama, online subtitrat | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar