Acasă » Articole » Dramă

My Sister’s Keeper 2009 (Viaţă pentru sora mea), film online DVDRip, subtitrat în Română
<
Loading...
How to
Daca visezi

Concepută prin intermediul fertilizării in vitro, Anna Fitzgerald (Abigail Breslin) a fost adusă pe lume cu scopul de a fi o „soră salvatoare” (un copil născut pentru a oferi un organ sau a se transplanta anumite celule unui alt copil ce suferă de-o boală incurabilă) la sugestia doctorului lui Kate, Dr. Chance (David Thornton). Anna este concepută pentru a fi compatibilă cu sora ei mai mare, Kate (Sofia Vassilieva), care suferă de o formă de leucemie, pentru a-i dona acesteia organe, sânge sau ţesuturi, fără riscul de a fi respinse pe motiv de incompatibilitate, şi a-i salva astfel viaţa.

Membrii familiei ei sunt prezentaţi unul câte unul şi fiecare dintre ei povesteşte cum boala lui Kate i-a afectat pe ei personal. Atunci când Kate împlineşte vârsta de 15 ani, ea suferă o insuficienţă renală. Anna, în vârstă de 11 ani, este conştientă că va fi obligată de părinţii ei să-i doneze lui Kate un rinichi. De asemenea, ea începe să conştientizeze faptul că nu va putea niciodată să ducă o viaţă aşa cum şi-ar dori – posibil să nu poată deveni majoretă, să joace fotbal sau să devină mamă. Anna le spune părinţilor că nu doreşte să doneze organe şi îi dă în judecată.

Mama ei, Sara (Cameron Diaz), care duce o campanie obsesivă de-a o menţine pe Kate în viaţă, este indignată de decizia pe care a luat-o Anna. Avocatul Campbell Alexander (Alec Baldwin) acceptă să-i devină tutore şi s-o reprezinte în procesul intentat părinţilor ei. Filmul este intercalat cu evenimente din trecut şi prezent care detaliază relaţia apropiată pe care o are Anna şi Kate şi cum boala celei din urmă le-a afectat viaţa şi relaţia.

Server 1 :

Vizualizări: 666 | Tag-uri: Cameron Diaz, My Sister’s Keeper 2009, Film Online, DVDRip, Viaţă pentru sora mea, Abigail Breslin, Alec Baldwin, subtitrat în Română | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
avatar