Acasă » Articole » Acțiune

Spy – Spioana 2015, filme HD online subtitrat în Română
<
Loading...
How to
Daca visezi

Susan Cooper (Melissa McCarthy) este o analistă supraponderală de la CIA care veghează asupra agenţilor de pe teren din spatele unui birou şi îi ghidează pe aceştia în misiunile lor prin intermediul diverselor dispozitive electronice. Ea îl ghidează pe agentul Bradley Fine (Jude Law) într-o misiune din Bulgaria comunicand prin dispozitive radio. După ce vede cum Fine îşi omoară accidental ţinta fără să scoată între timp informaţiile de care avea nevoie, Susan îl ghidează către locul de extracţie şi să se întoarcă în America.

Între timp, agenţia află că fiica ţintei, Rayna Boyanov (Rose Byrne) ar putea să ştie unde se află dispozitivul explozibil al tatălui ei, astfel că îl trimit pe Fine să se infiltreze în casa ei. Cu toate acestea, operaţiunea decurge foarte prost din cauza faptului că, se pare, Rayna cunoştea identităţile tuturor agenţilor CIA, inclusiv pe ale celor de top precum Fine sau Rick Ford (Jason Statham), lucru care o enervează la culme pe Susan.

După aceea, Susan se oferă voluntar să devină agent de teren, fiind cam singura rămasă pe care Rayna n-o cunoaşte, pentru a duce la bun sfârşit operaţiunea. Din moment ce ea n-a mai fost pe teren până acum, şefa ei, Elaine Crocker (Allison Janney), acceptă să o trimită în misiune, dar cu condiţia de-a nu se apropia prea mult de Rayna sau de contactul ei, playboy-ul italian Sergio De Luca (Bobby Cannavale), deoarece şi-ar putea distruge acoperirea. Susan este trimisă în Paris acolo unde agenţia o plasează pentru a-l spiona pe De Luca.
 Spy (2015) on IMDb
7.1/10160,225 votes

Vizionează online filmul Spy – Spioana 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

loading...
loading...

Server 1 :


 

Server 2 :


 


Server 3 :Server 4 :


Vizualizări: 1716 | Tag-uri: ro sub, spioana 2015, spy 2015, Rose Byrne, CIA, traducere, spy, rosub, Online Subtitrat HD, Subtitrat in romana | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
avatar