Acasă » Articole » Acțiune

Batman v Superman: Dawn of Justice ( Zorii Dreptatii ), filme online subtitrat în Română
<
Loading...
How to
Daca visezi

Batman v Superman: Dawn of Justice 2016 (Batman v Superman: Zorii Dreptăţii), film online subtitrat în Română

După un an şi jumătate de la devastatoarea bătălie cu Generalul Zod avută în Metropolis (în filmul Man on Steel), Superman (Henry Cavill) a devenit motiv de controverse printre cetăţeni şi oficiali ai ţării. Jurnalistul de la publicaţia Daily Planet, Clark Kent, alter ego-ul lui Superman, s-a mutat împreună cu Louis Lane (Amy Adams). Miliardarul Bruce Wayne, care a luptat cu infractorii în Gohtam de aproape două decenii din postura de Batman, îl vede pe Superman ca pe o potenţială ameninţare la adresa umanităţii.

Începând să-şi piardă răbdarea deoarece nu obţine informaţiile pe care şi le doreşte, Batman îi marchează pe cei pe care îi interoghează şi, practic, îi condamnă la moarte atunci când sunt încarceraţi din cauza acelor semne. Acest lucru devine public şi, în timp ce poliţia din Gotham îl consideră pe Batman o necesitate, Superman îl consideră a fi periculos şi caută să-l oprească. Wayne află în cele din urmă că un mercenar pe care l-a prins el a fost contactat de mogulul Lex Luthor (Jessie Eisenberg).

Între timp, Luthor încearcă să îl convingă pe Senatorul June Finch să îi permită să importe kryptonită din Oceanul Indian (rezultată din acţiunile lui Zod), susţinând că vrea să o folosească pentru a apăra planeta de Kryptonieni. Ulterior, Wayne participă la o petrecere dată de Luthor unde se întâlneşte cu o misteriosă negustoare de artă pe nume Diana Prince (Gal Gadot). Batman realizează că ar putea să folosească această kryptonită pentru a o transforma într-o armă capabilă de-al distruge pe Superman.

Urmăreşte online filmul Batman v Superman: Dawn of Justice 2016 (Batman v Superman: Zorii Dreptăţii), cu subtitrare în Română şi calitate HD (VERSIUNEA EXTINSĂ!).

loading...

Server 1 :Server 2 :Server 3 :


 


Server 4 :CategorieActiuneAventuraFantezieFilme 2016SF

In Romana: Batman vs Superman: Zorii dreptatii 2016

Nota Imdb: 7.3

Regizor: Zack Snyder

Descriere: Batman vs. Superman: Zorii dreptatii 2016 - film online cu: Ben Affleck, Henry Cavill, Amy Adams.Temându-se ca actiunile supereroului privit ca un zeu raman nesupravegheate, puternicul si formidabilul aparator al Gotham-ului îl provoaca pe salvatorul adorat, modern al Metropolis-ului, în vreme ce lumea nu se poate hotarî de ce tip de erou are mai mare nevoie.

Tag-uri

 

Ţi-a plăcut filmul? Spune-ţi părerea despre el.

 

P.S. Dacă se întâmplă ca un film să nu meargă, lăsaţi un comentariu pentru a fi înlocuit, altfel nu am de unde şti că acel film nu mai merge. Mulţumesc.

Vizualizări: 1533 | Tag-uri: subt, rosub, zorii dreptatii, Ben Affleck, Batman V Superman Dawn of Justice f, Batman v Superman Dawn of Justice, romana, henry cavill, ro sub | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
avatar