Acasă » Fişiere » Filme 2017

Fifty Shades Darker 2017, filme online Full HD, subtitrat în Română
Loading...
20-Feb-2017, 9:10 PM

 e şocată să-l întâlnească acolo pe Christian.

Cu ceva trageri de inimă, ea acceptă invitaţia lui Christian de-a lua cina împreună. Christian îi mărturiseşte că o vrea înapoi, însă Ana este ezitantă din motivele bine cunoscute. El insistă asupra faptului că s-a schimbat şi că ar fi dispus să accepte condiţiile Anei de-a nu mai exista reguli între ei şi a se elimina pedepsele dacă va fi de acord să reia relaţia. Ana acceptă, iar câteva zile mai târziu ea este întreruptă de o femeie care îi seamănă izbitor.

Mai târziu, pe când se afla împreună cu Jack la un bar, Christian îl vede pe şeful ei cum încearcă s-o curteze. Christian o ia pe Ana de acolo şi o avertizează despre intenţiile deloc subtile ale lui Jack. La o ieşeală în oraş cu Christian, Ana observă aceeaşi femeie de mai devreme care îi priveşte de la distanţă. Când îl întreabă cine este femeia cu pricina, Christian evită să răspundă, dar mai târziu îi mărturiseşte că femeia respectivă este Leila Williams (Bella Heathcote), una dintre fostele sale supuse.

Fifty Shades Darker 2017 (Cincizeci de umbre întunecate), film online nesubtitrat în Română


Server 1: 


Server 2:
 

Categorie: Filme 2017 | Adăugat de: iura540838 | Tag-uri: rosub, 2017, Film Online, romana, Cincizeci de umbre intunecate, Fifty Shades Darker, subtitrat
Vizualizări: 212 | Descărcări: 0 | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar